Wednesday, December 14, 2005

Seksilelujen arvosteluita

Ostin Seksimessuilta tavaroita aikalailla ja nyt on sitten melkein kaikki kokeiltu. Joten arvosteluja tulee.

BUTTERFLY remote-control: Tämä on kauko-ohjattava "perhonen", muodoltaan kuitenkin pienesti pitkulainen, jossa on nystyröitä. Perhonen oli vaikeasti puettava, surina oli liian äänekäs, siihen, mitä lupasi. Että kukaan ei huomaisi? Ehkä ravintolassa (tosin myyjä kyllä tämän tiesi kertoa) ja sen lisäksi todella tönkkö päällä. Vibra oli ihan ok, mutta ainakaan itselläni se ei osunut tarpeeksi herkkiin kohtiin ja tuntui hiukkasen epämukavalta päällä. Lievä pettymys siis oli. Kauko-ohjain ei myöskään ota kunnolla yhteyttä, jos ei ole tarpeeksi suoraa yhteyttä vibraan, vaikka olisi omassa kädessä ja piti välillä taukoja (yhteys loppui)

KRYPTON STIX: Liilan värinen, metallinen pikkusauva. Todella nätti ulkonäkö ja mukava vibra. Hiukan äänekäs, mutta ulkonäkö ja tunto korvaavat aikalailla sen. Geishakuulien kanssa oli super, yhteiskäytössä todella mukavat värinät ;) Hintakaan ei ole paha, muistaakseni.

KULTAISET GEISHAKUULAT: Näissä oli sisällä toiset kuulat ja naruilla kiinni toisissaan. Olin todella yllättynyt siitä, miten kutkuttavalta niiden kanssa lantiopohjalihasten harjoittelu tuntui, oikeasti. Olen tätä ennen jumpannut aina ilman kuulia, tästä lähin en :) Kokeilin myös perhosen kanssa kuulia, mutta pikkuinen sauva vei värinällään voiton.

MUFFIN MUCKER HELMISAUVA: Todella ihana, mutta pyörivä dildo, jonka sisällä helmet ruksuvat ja poksuvat, saivat kyllä minut hihittämään kesken leikkien (jota mies sitten ihmetteli, kun kaikkensa peliin pisti). Tässä on klitoriksenkiihotin samassa ja sauva todellakin on unelma, kun työntyy sisään ja hieroo klitorista samalla. Säädöt ovat monipuoliset ja helpot, pyörimissuuntaa sai säädettyä sekä sen nopeutta, kuten myös klitoriskiihottimen värinän voimakkuutta. Kiihotin on todella hiljainen ja miellyttävän tuntuinen. Kun sauvan laittaa pyörimään, niin sitten tulee hiukan enemmän meteliä. Voin suosittella. Meillä ainakin oli mukavat leikit ko. sauvan kanssa. Tosin pieniä suorituspaineita ukolle tuli, kun sauva tuntui hänestä tekevän vaikka mitä temppuja ja oma elin osasi vain seistä ;) Mutta voin vakuuttaa, että tästä sauvasta ei ole kilpailijaa miehelleni, mitenkään päin!

Ostin myös kivan Catsuitin, jossa oli yläosa sekä alaosa samassa, sellainen mukava housupuku, jonka perään olen kuolannut jo pitkään. Todella ihana. Tosin narina oli aika ärsyttävää ja teki mieli öljytä koko asuste ;) Viikonloppuna tämä asu päällä tarjoilen miehelle nannaa, kun lähdemme rentoutumaan kotiympyröistä ;)

4 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Onkos nuo kuulat sellaiset isommat vai pienet? Isoissa halkaisija on jotain 3 sentin päälle ja niissä pienissä 1,5 senttiä jos oikein muistan.

8:04 AM  
Blogger Blogger said...

Taitavat olla nuo isommat pallurat? Ihan varma en ole, kun heitin paketin roskiin, tutustumatta sen ihmeemmin asiaan :)

2:11 PM  
Anonymous Anonymous said...

Heh, samanlaisen sauvan ostin meillekin messuilta tuliaiseksi :D

5:51 PM  
Blogger Blogger said...

Assa: Hyvä valinta ;) itse ainakin olen ollut tyytyväinen...vaikka parennettavaa ainahan kaikissa on :)

10:04 PM  

Post a Comment

<< Home