Tuesday, November 15, 2005

Kuvista

Löysin kivan kuvaeditorin, ilmaisen ja no ymmärrettävän, jota olen tänään sitten ihmetellyt ja harjoitellut. Joten kuvia on tiedossa pikku hiljaa lisää. Kaikki kuvat ovat minusta. Miksi sitten niitä esittelen, on viellä hiukan mysteeri itsellenikin. Exbibitioniksi sitä kai kutsutaan? Toisaaltaan pidän rehellsiyydestä ja tämä on päiväkirjani, tuntisin itseni aika roistoksi jos antaisin teidän kuvitella minun olevan joku mielettömän mehukas seksipommi d-kupin tisseineen sekä kapeineen uumineen. Ja no, luonnollisuus kunniaan :)

Image Hosted by ImageShack.us

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

No kyllä pitää rehellisesti myöntää että aika seksikäältä näytät tuossa kuvassa! Itse pidän enemmän luonnollisista vartaloista kuin mistään pumpatuista.. olet kyllä aika hot!=)

12:36 AM  
Anonymous Anonymous said...

Olen nämä kuvat ja paljon muitakin, paljastavampia, nähnyt samasta henkilöstä jo toisaalla netissä aiemmin. Jotta tulipa mieleeni kysyä, postaatko tänne omiasi vai jonkun muun kuvia? Ja jos vastaus on, että omia, seuraa jatkokysymys: ilmeisesti joku on sitä kuvaeditorin käyttöä harjoitellut näillä näkyvillä olevilla kuvilla jo aiemmin kuin 15.11.2005?

12:42 PM  
Blogger Blogger said...

Viitsitkö laittaa linkin kuviin? Näitä kuvia kun ei pitäisi olla kenelläkään muulla kuin minulla, sillä ovat itseni ottamia ja ainoastaan minun koneellani ja kyseinen kuva on eilen editoitu. Siihen en osaa sanoa olenko sama henkilö. Tosin Omakuva.org:issa on kuviani. Ja vain tämä yksi kuva on eilisen editoinnin tulosta (ja tätä kuvaa ei siis pitäisi ennen eilistä olla missään). Kameran mukaan, kun tuli editori, joka kuitenkaan ei ollut tarpeeksi monipuolinen. Joitain kuvista löytyy myös sihteeriopistolta, jossa on aikaisempi seksiblogini.

1:18 PM  
Anonymous Anonymous said...

Mites niitä kuvia saa katsottua?
Esim omakuva.org:issa?
Entä tuolla toisessa paikassa?

7:59 PM  
Blogger Blogger said...

Sori, on unohtunut vastata. Omakuva.org:issa nikillä mama pites löytyy. Tuo toinen mesta, niin enpä tiedä. Mulla on linkit itelläni säästössä kuviin.

12:32 AM  

Post a Comment

<< Home