Saturday, November 12, 2005

Vahaus

On ihan makukysymys pitääkö posliinista vai siististystä viidakosta. Itse suosin ja pidän posliinista...en kyllä useinkaan täysin vaan saatan taiteilla ylös sydämen, kiitoradan tai jättää vain pienen tupsun. Miehestäni tiedän sen verran, että hän inhoaa suuseksin antamista, jos vastassa on viidakko ja tuloksena määrittelemätön määrä karvoja kurkussa. Omat ajatukseni kulkevat samaa rataa, mitä tulee miehen karvoitukseen...ne ovat rasittavia! Saattavat tarttua käsipelissä kiinni tai niitä kulkeutuu kurkkuun. Puhumattakaan siitä, että penikseen on pesusta huolimatta jäänyt irtokarva eikä sitä huomaa ja sitten saa kalastella sitä suustaan, latistaa ainakin omaa tunnelmaani.

Normaalisti siis siisin tussuni, mutta nyt olin säästellyt siistimistä, koska ainakin säärini BoduShopin kuumavaha teki tehtävänsä ja repi säärikarvani irti. Ei tullut kutittavaa sänkeä eikä kasvanut takaisin paksuja karvoja jotka saattoi silmällä erottaa enemmänkin kuin hyvin. Ajattelin siis tekeväni brasilialaisen, ainakin osittain itselleni. Miwhwn olin varannut auttamaan minua, mutta päätin kokeilla ensin itse. Laitoin vahapurkin kiehuvaan veteen 15 minutuuksi ja sulkeuduin sitten kylppäriin sopivan juoksettuneen vahan kanssa sekä drinkin, jonka olin varannut tätä varten. Sivelin vahaa ensin pienen määrän pienelle alueelle, sikin puuvillaisen lapun kiinni ja repäisin. Auts! Muutava onneton ja itsepäinen haituva jäi vahatulle alueelle, lappu takaisin, painallus ja vetäisy. Tupla auts! Kokeilin viellä muutamaan paikkaan ja sitten päätin lopettaa. En edes tahtonut miehen apua itseni rääkkäämisessä. Koko illan poltteli vahatulla alueella ja se punoitti hieman turvonneena. Puhumattakaan siitä, miten hassun näköinen tuheroni oli, kun olin vahannut hiukan sieltä ja täältä, kokeillen miltä se eri alueilla tuntuu. Hetken minua houkutti höylän apuun tarttuminen, mutta ehkäpä sittenkin hankin apteekista sitä hieman puuduttavaa voidetta, jonka nimeä en muista ja hoidan asian pois päivänjärjestyksestä.

Joskus, joku vertasi vahauksen kipua pienemmäksi kuin synnyttämistä ja, että jos on synnyttänyt, sen kestää kyllä. Näissä kahdessa asiassa on iso ero. Kun lähtee synnyttämään ja kun se kipu käy helvetilliseksi, et voi heittää hanskoja tiskiin ja sanoa, että en haluakkaan. Tai voit, mutta apua siitä ei ole. Synnytys ei pysähdy vaikka seisoisit päälläsi tai huutaisit kitarisat valkeana. Mutta vahauksessa...voit nostaa kädet ilmaan ja ilmoittaa, että ei onnistu, en rääkkää itseäni yhtään enempää. Ja se on siinä. Palkintona olisi tosiaan vahattu ja siloinen pimpsa, jonka käsittely olisi uusittava n. 4-viikon päästä...au..

Kaikkeen hulluun sitä itsensä laittaakin, ulkonäön vuoksi. Mikäli olet mies, et ole koskaan vahannut intiimialueitasi, mutta naisesi on omansa, osta hänelle kukkapuska ja vaikka viinipullo, hän on tosiaan ansainnut sen, mikäli itsekkin pidät siloisestä ja siistitystä pimpsasta, jossa sänki ei raavi penistäsi tai luo mielikuvaa miehen leuasta.

Palailen asiaa, kun rohkenen taas kokeilemaan.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Käsittääkseni tämäkin kuuluu näihin "jos miehillä olisi sama ongelma, olisi ratkaisuksi keksitty jo sata ja yksi kivutonta ja todella tehokasta laitetta tai menetelmää".

Tottahan se on, että hattua saa vastakkaiselle sukupuolelle nostaa noiden karvojen kanssa taistelusta. Toki naisissa on paljon eroja, toisilla karvoista on suurempaa ongelmaa kuin toisilla. Määrä, paksuus, kuinka sitkeässä ovat jne. mutta jos ne täytyy pois saada niin kivutonta ja tehokasta keinoa ei vain tahdo löytyä. En tiedä miten naiset asiasta yleisemmin ajattelee mutta meiltä miehiltä kannattaa pyytää apua. Ainakin itse olen valmis auttamaan kaikin keinoin. Jos ei muuta niin tuo siihen drinkkilasiin täydennystä kiljahdusten keskellä. :)

-J

6:50 PM  
Blogger Blogger said...

No jaa, ei kai karvoja kivuttomasti saa pois, ellei sitten puudutuspiikkeihin tahi ilokaasuun turvaudu ;)

Juu, apua saa, mutta kun ei siinä enään apuja haluttu vaan jotain kipua lievittävää. Onnellisiä ne naiset joihin ei niin satu ja lähtee hellällä repäisyllä irti. Jotkuthan pinseteillä poistelevat. Ja taitaa sama ongelma olla tässä ukoillakin, jos meinaavat vahailla itseään..liekö vielläkin kipeämpää jos repäisee kasseista karvat :-/

7:25 PM  
Anonymous Anonymous said...

Saksilla ottanut sen mitä tarvii. Pari kertaa saanut koneelta niin kivat nipsaisut joten manuaaliin vain enää luotetaan. :)

-J

1:37 PM  

Post a Comment

<< Home